НационалиФутбол

Голмайсторът на България: Няма какво да губим, излизаме мотивирани и нахъсани

Георги Николов, който отбеляза хеттрик за младежкия национален отбор, бе шастлив от изразителната победа на България с 6:0 над Естония.

„Щастливи сме от победата, жалко, че предният двубой не взехме максималното. Няма да се предаваме до края на квалификациите. Ние излезнахме със самочувствие. Показахме това, което се изисква от нас. Възползвахме се от ситуациите, които имахме. Предният мач не успяхме и това ни коства трите точки“, сподели той, минути след края на двубоя.

profittips-the best football tips

„Искам да благодаря на моите треньори, които ми помагат. Без това нямаше да мога да отбележа тези голове, както и помощта на моите съотборници. Всеки мач търся максимума. Няма какво да губим, излизаме мотивирани и нахъсани в следвашите мачове и се надяваме да спечелим““, допълни нападателят.

„Вижте в момента съм тук и съм щастлив, че мога да се доказвам. Постепенно и крачка по крачка, ако си заслужа мястото“, отговори Николов на въпрос дали мисли за мъжкия национален отбор.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker