Първа лигаФутбол

Голмайсторът на Първа лига е близо до трансфер в български отбор

Административният директор на Хебър Борис Димитров потвърди пред „Дарик радио“, че има сериозен интерес към нападателя Георги Николов. Димитров сподели също, че има три конкретни оферти от български отбори, като една удовлетворява нуждите на „гробарите“.

profittips-the best football tips

„Има голям интерес към Георги Николов, защото за неговата възраст и головете, които вкара, ако щете и самият му начин на игра, има интерес за закупуването му, а пък всеки един футболист, ако получим достатъчно добра оферта за клуба, ще бъде продаден.

profittips-the best football tips

Това е добре и за неговото развитие. От Хебър са отишли футболисти, както Андриан Краев отиде в Левски, както Каракашев отиде в Локомотив Пловдив, така че защо не и Георги Николов да отиде на някое много по-високо ниво от българския елит“, каза Борис Димитров.

profittips-the best football tips

„Има запитвания, но конкретни оферти от България имаме засега от три отбора. Като цифрова стойност не мога да ви ги кажа, не е редно, ще запазя и отборите в тайна, защото очакваме и имаме разговори с отбори от чужбина.

Оттам нямаме още конкретна оферта, но има достатъчно време до края на трансферния прозорец, така че ние и Георги трябва да изберем най-доброто и за клуба и за него. Има оферта от България, която да удовлетворява нуждите на клуба“, допълни административният директор.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker