Левски (София)ТОП

Голяма новина на „Герена“! Важни промени с финансирането на Левски

Компанията, която е спонсор на Левски, обяви важни промени, свързани с финансирането на „сините“.

Собственика на спонсора на „сините“ Мило Борисов излезе с отворено писмо, в което става ясно, че спонсорският договор между компанията и клуба се увеличава двойно, а консултантският договор се прекратява

profittips-the best football tips

TribunaSofia.bg публикува съобщението от собственика на спонсора на Левски без редакторска намеса:

„Официално съобщение от Мило Борисов, мажоритарен собственик на спонсора на ПФК ЛевскиСкъпи привърженици на ПФК Левски,изминаха почти 3 години от момента, в който започнахме да работим с ПФК Левски и да съдействаме не само в качеството на спонсор, но и като бизнес консултант на клуба. Съвместно с ръководството на Левски за този период успяхме да постигнем много важна цел – финансовото стабилизиране на клуба и изплащането на основната част от натрупаните в миналото задължения към НАП и към трети лица, от които зависеше лицензът и дейността на клуба.

Радвам се, че сега, в навечерието на 110-годишнината на клуба, можем с удовлетворение да споделим с Вас, че сме доволни от постигнатото във финансов и административен план и приключваме с успех нашата мисия като бизнес консултант. Работата ни през тези години наложи да направим от наша страна значителни финансови инвестиции в интерес на Левски, които сега опрощаваме и отписваме. Така ПФК Левски няма да дължи нищо по Договора за консултантски услуги към нас.

За мен, както и за нашия екип, бе удоволствие да работим в качеството на консултант с имена като Станимир Стоилов, Ивайло Ивков, Даниел Боримиров, Антон Краус, Николай Костов, Христо Йовов и, разбира се, Наско Сираков и Ви уверяваме, че ще продължим работа с настоящото ръководство на клуба и ще правим всичко за успеха на Левски в качеството си на спонсор, какъвто оставаме.

Искам да потвърдя, че нашето дружество увеличава повече от два пъти сумата по спонсорския договор за оставащия срок на действието му.

Надяваме се, че чрез това допълнително финансиране ПФК Левски ще може през новия сезон да направи добра селекция и да заеме отново заслуженото си място на лидер във футбола в България“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker