Футбол

Гонзо: Защо някой обещава 50-хиляден стадион, който струва 300 милиона при положение, че на мач идват по 2000 души?

Кандидатът за президент на Българския футболен съюз Георги Иванов призова за обединение в родния футбол, седмица преди Конгреса, който ще се проведе на 15 март (петък) в столичния хотел „Маринела“.

„Злобата и завистта ме съпътстват зад гърба вече в продължение на 30 години, така че няма нищо, което да ме изненадва. Моята кампания е позитивна и навсякъде говоря за обединение. Който и да спечели, трябва да подаде ръка на останалите и да гледаме в една посока, защото целият негативизъм пречи на футбола“, заяви пред БНТ Георги Иванов.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁10 лв. Безплатен Залог + 300 лв. за Нов Клиент🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁30лв. БЕЗ РИСК За Всеки Мач на Левски🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁Безплатна Игра с Прогнози за 10 000лв.🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Претендентът за поста отсече, че в предложения от него Изпълнителен комитет няма да присъстват имена на футболни президенти, защото това е „конфликт на интереси“.

„Има конфликт на интереси, защото ако вкараме президента на Лудогорец, трябва да направим същото и с този на ЦСКА и Левски. Аз винаги съм бил против това още преди да работя във федерацията.

Когато аз дойдох през 2022 година, вече имаше създаден Изпълком от предишното ръководство, за който аз няма как да нося отговорност“, каза бившият нападател с повече от 130 гола в кариерата си за Левски.

„Аз съм против това, което се говори за нов национален стадион. В България вече има стадиони в Пловдив, във Варна, по който се работи усилено, в Разград, а сега и ЦСКА ще строи в София.

tribunasofia

Защо някой обещава да направи нов 50-хиляден стадион, който да струва 300 милиона при положение, че не мач идват по 2000 души. За нас приоритет трябва да бъдат материалните бази, където ще изграждаме продукта, заради който хората ще искат да дойдат“, каза още Георги Иванов.

Levski palms bet oferta

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

bet365

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker