Първа лигаФутбол

Гонзо: На съдиите казах, че всичко трябва да е по правилата

Президентът на БФС Георги Иванов – Гонзо даде интервю. В него той говори по различни теми, в това число и феърплея в родния футбол.

profittips-the best football tips

„Не е нужно сега да обявяваме имена, кои са освободени. Всеки, който си е вършил съвестно работата, е на работа в БФС. Няма нужда сега да сочим с пръст. Всеки един от членовете на Изпълкома, който е силен в неговата си област, е разпределен там.

profittips-the best football tips

Борислав Попов е изпълнителен директор на БФС и не е коментирана неговата смяна. Ще запазя за себе си дали съм търсил някого от екипа на Димитър Бербатов. В БФС трябва да работят професионалисти, авторитети в обществото. От екипа на Бербатов отказаха да имат човек в Изпълкома. Даля с тях ще говорим, дали ще ги каним, ще го обсъждаме. Към края на първенството сме и трябва да се концентрираме върху други неща.

profittips-the best football tips

Дали е нормално на 4-ти април, два месеца преди края на първенството, да говорим за смяна на комисии и членове? Трябва да се коцентрираме мачовете до края да бъдат обезпечени по най-добрия начин.

Предвид работата на Кирил Котев в ЦСКА 1948 се спрях на него за технически директор. Бил е при мен, професионалист е. Ние сме за честното съдийство, за феърплея. Затова има трима ВАР съдии на Лудогорец – Левски. Трябва да сте сигурни, че ще са трима и на Левски – ЦСКА! Искаме да е прозрачно и всички отбори да са еднакви. Лично аз вярвам във феърплея. Винаги така съм играл. Ако някой иска да играе по заобиколния начин, не можем да кажем дали да го прави или не. На моите срещи и със съдиите казах, че искам всичко да е по правилата.

Вече имах няколко срещи с представители на МВР. Бяха доста конструктивни. С една част от тях говорихме за превенция на нерегламентирани залагания. Ще имаме още една среща другата седмица, защото първенството влиза във финалната права. Знаем, че там се изисква голямо внимание от органите на реда.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker