НационалиФутбол

Гонзо обяви Изпълкома си

Новият президент на родния футбол Георги Иванов – Гонзо обяви имената, които ще включи в Изпълкома си. Сред тях има и някои познати на обществеността хора.

profittips-the best football tips

Ето и кои са избраниците му: Атанас Фурнаджиев, Николай Изов, Михаил Статев, Любомир Пейновски, Николай Андреев, Мила Христова, Румен Вълков, Атанас Караиванов, Николай Лазаров, Даниел Панов, Калин Каменов, Пламен Манолов, Теодор Теодоров. Той заяви, че иска да включи и човек от екипа на Димитър Бербатов.

profittips-the best football tips

Първите думи на Иванов след победата бяха „Сега почва по-трудното. Благодаря на тези, които гласуваха за мен и тези, които не са. Знаете, че аз съм ваш представител. Ще се опитам да направя така, за да пременим цялата среда във футбола – да върнем доверието, да осигурим помощта на държавата. Вие сте хората, които ще ми кажете кога нещата не са добре.

profittips-the best football tips

Обещавам честност и работа. Ще работим с децата и се надявам 2026-а година да се класираме на Световното първенство в САЩ.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker