Първа лигаФутбол

Гонзо: Първа лига е в топ 5 на интересните първенства

Георги Иванов – Гонзо беше на детски турнир в Благоевград. Покрай посещението си той говори пред журналисти по различни теми, сред които беше и възможната смяна на формата на първенството.

profittips-the best football tips

„Аз мога да обещая работа. А ние работим от първия ден примерно, в който съм влязъл във влдение. Има процеси, които след вписването ще ги забързаме малко и ще можи да ги направим, защото до този момент самото вписване спираше процеса.

Ние имаме инициативата, която ще бъде заедно с Професионалата лига. Ще инициираме с професионалните клубове, за да видим кой е най-добрият вариант за всички. Имаме планове какво да се направи. Трябва да си дадем сметка, че Първа лига е много интересна. Виждаме при изпадащите, при тези, които се борят за евротурнирите, за всеки един отбор е напрежение и е важен всеки един мач. Това е най-важно за зрителите и ще преценяваме какво да направим.

profittips-the best football tips

Ние имаме предложения как да бъдат формирани групите- При всички положения ще има отбори, които няма да играят за нищо. При 16 отбора, при тази система, която е направена, ще бъде много трудно всички отбори да участват за нещо. Смятам, че плейофната система е добра за България. Виждаме, че има отбори, при които има напрежение за седмото място, за изпадащите отбори, за първите шест отбора също е важно. Виждате, че първите 4-5 тима имат шансове да се класират за евротурнирите.

Смятам, че нашето първенство е много интересно и неслучайно последните пет години е в топ 5 на интересните първенства.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker