бетано казино

Други спортовеФутбол

Горещи емоции на корта: руски тенисист показа среден пръст след загуба от Гришо

Всеки спорт може да доведе до неконтролируем изблик на емоции. Поредният пример за това дойде от руският тенисист Даниил Медведев, който не можа да сдържи нервите си след като публиката в Париж продължително го освиркваше.

Като бонус той загуби от Григор Димитров, което вероятно допълнително е разпалило страстите. В крайна сметка Медведев показа среден пръст на публиката, докато напускаше корта.

ТОП Бонуси За Месеца

⚽️Betano Мастър - 10 000 лв. БЕЗ ДЕПОЗИТ 🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🔵30лв. залог БЕЗ РИСК за всеки мач на Левски🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁Три Нови Оферти до 10 000 лв. Всеки Ден🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎃FREE SPINS БЕЗ ДЕПОЗИТ САМО В НЕДЕЛЯ🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

Ето и кадри от случката:

tribunasofia

Самият тенисист обясни случилото се по следния начин:

„Проверявах ноктите, така, нищо повече от това. Защо бих направил това пред красива публика в Париж? Бях освиркван. Не разбирам защо, затова не исках да играя. Не исках да играя, докато не спрат. Но публиката на Берси продължи да освирква. Когато получих предупреждението, се запитах дали наистина искам да бъда дисквалифициран и да завърша мача по този начин. Не, затова продължих“,

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

bet365

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker