Левски (София)Футбол

Гочето: Ако Генчев успее да вкара стабилност в Левски, ще успее

Георги Василев – Гочето говори пред dsport относно назначението на Станислав Генчев за треньор на Левски. Той даде и някои съвети на колегата си за бъдещата му работа на „Герена“.

„Станислав Генчев имаше зад гърба си богат опит като футболист, минал през доста отбори. Нивото в тези отбори не е било ниско, той винаги е бил на върха във футбола – Левски, Лудогорец. Това е страхотна възможност, от която той трябва да се възползва. Той е умен човек, трябва да се прехвърли в тази категория.

profittips-the best football tips

Последният му период като футболист бе във Велико Търново. Той има доста опит, знае професията, познава проблемите и има решения за тях и той е достатъчно интелигентен и има капацитета да се справи.

В Крумовград Генчев бе на изключително ниво. Постигна 15 мача без загуба. Важно е в този труден момент за Левски, да се намери фигура, която да даде надежда. Генчев е любопитен и проявяваше желание да бъде треньор. Има перспектива и бъдеще, които явно не са били случайно. Това е продължително развитие първо като футболист, а после в треньорството.

Станислав Генчев има достатъчно опит в треньорската практика, за да не се притеснява от тази мисъл къде ще е бъде. Това е предизвикателство за треньор със самочувствие и желание. Той трябва да влезе в този треньорски свят да бъде на високо ниво. Треньорите на големите отбори са важни фигури. Левски е в период, в който има настроение към амбициите на Станислав Генчев и появата на неговата фигура е хубаво.

Определено е полезно това, че Станислав Генчев е играл в силни клубове с възможности. В това число и Лудогорец. От спортно-технически аспект опитът на Генчев в Лудогорец му дава предимство. Представянето зависи от резултатите. Търпение и време няма в българския футбол.

Станислав Генчев, ако изгради отбор, има желание, резултатите са добри, реални според това, което има, то това ще е успех за неговото развитие. Крайната цел на Левски друго, освен първото място, няма. На фона на това, което Левски има, мисля, че Станислав Генчев трябва първо да вкара стабилност в отбора, ако го направи, то ще бъде успешен.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker