бетано казино

ФутболЦСКА-София

Гриша Ганчев разкри ще продава ли ЦСКА

Подкастът на „Код спорт“ публикува част от интервюто, което екипът му е направил с Гриша Ганчев. Авторите на подкаста смятат ежедневно да качват избрани части от интервюто и след това цялото интервю.

В публикуваният откъс Ганчев отговаря на въпроса дали са верни слуховете, че смята да продаде клуба и да се оттегли. Отговорът му гласи следното:

ТОП Бонуси За Месеца

⚽️Betano Мастър - 10 000 лв. БЕЗ ДЕПОЗИТ 🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🔵30лв. залог БЕЗ РИСК за всеки мач на Левски🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁Три Нови Оферти до 10 000 лв. Всеки Ден🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎃FREE SPINS БЕЗ ДЕПОЗИТ САМО В НЕДЕЛЯ🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

„Първо, аз вече не съм никакъв в клуба. Вече повече от година. Там е Дани, там е съдружникът му, там е и Стоичков с по-малки дялове. Помагам от време на време, когато ме потърсят, но те вече не ме и търсят.

tribunasofia

Моята мисия вие я знаете от 100 години – стадионът! Ще го направим този стадион и това е. Последни издихания там има, някакви дела, но си мисля, че съдът ще отсъди в наша полза /бел. ред. интервюто е взето преди съдът да отхвърли жалбата на Николай Веселинов/ и всичко ще бъде наред.“

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

bet365

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker