Извън БългарияНационалиФутбол

Груев обяви най-важната цел пред Лийдс

Българският национал Илия Груев-младши сподели, че основната му цел в момента е да се превърне в неизменна част от титулярните единадесет на мениджъра Даниел Фарке.

profittips-the best football tips

„Най-важната цел пред Лийдс е да спечели промоция за Висшата лига, разбира се. Това е най-важното нещо за всички нас, да бъдем на едно от пъреите две мета. Всички знаят каква е нашата цел“, сподели Груев пред Leeds TV.

profittips-the best football tips

„Лично за мен е да помогна на отбора да направи това. Да имам добро представяне, когато треньорът има нужда от мен, когато шефът има нужда от мен, да играя добре. И, разбира се, искам да съм неизменна част от стартовия състав“, добави българинът.

profittips-the best football tips

„Очаквам с нетърпение да започна като титуляр у дома. Би било хубаво, защото атмосферата е страхотна, феновете са страхотни, това е голям стадион и наистина очаквам с нетърпение да започна на Еланд Роуд“, каза още халфът на Лийдс.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker