Първа лигаФутболЦСКА-София

Густаво Бусато коментира предстоящото дерби с Левски

Вратарят на ЦСКА-София Густаво Бусато говори пред Assessoria de Imprensa във връзка с предстоящото дерби с Левски. Двубоят от 31-ия кръг на Първа лига е в събота, 27 април, от 16:15 часа, на Националния стадион „Васил Левски“.

profittips-the best football tips

„Вярвам, че тези числа са отражение на ежедневната работа – моята и на целия отбор. Изиграхме добри мачове в защита и съм щастлив, че мога да дам своя принос“, заяви той.

profittips-the best football tips

„Намираме се в последната част от сезона, в поредица от решаващи мачове. В момента акцентът е върху дербито, това е различен мач. Ще работим, за да започнем добре в шестицата“, каза още вратарят за предстоящото дерби с Левски. 

profittips-the best football tips

Густаво Бусато е с най-добри показатели сред колегите си в Първа лига през този сезон. Бразилецът е допуснал 15 гола в 29 мача, което прави по 0,7 средно на двубой. 

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker