Левски (София)ТОПФутбол

Гьозтепе взима ключов футболист на Левски?

Втородивизионният турски Гьозтепе проявява сериозен интерес към играча на Левски – Уелтън, информира местното издание „gazeteyenigun.com.tr“.

profittips-the best football tips

Воденият от Станимир Стоилов отбор ще се подсили сериозно през зимния трансферен прозорец, тъй като съставът от Измир има сериозни амбиции за влизане с директна промоция в Суперлигата на Турция.

profittips-the best football tips

Именно заради това Гьозтепе се е насочил към звездата на Левски – Уелтън, който е част от дълъг списък с футболисти, които са набелязани от „жълто-червените“.

Освен бразилското крило на „сините“, Гьозтепе следи и футболиста на Раков – Лукаш Зволински, както и още няколко офанзивни играчи, които се подвизават в балканските първенства. Уелтън една от основните фигури в нападението на Левски. До момента бразилецът има 6 гола и 4 асистенции за 23 изиграни мача за „сините“ във всички турнири.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker