Първа лигаТОПЦСКА 1948

Гьозтепе уреди един от най-добрите защитници в Първа лига

В последната седмица Станимир Стоилов и водения от него Гьозтепе са свързани с няколко играчи от родното ни първенство. Появи се информация, че турският отбор желае да привлече Антоан Бароан от Ботев Пловдив, Доминик Янков от Лудогорец и Уелтън от Левски. Е, оказа се, че четвърти футболист е близо до подпис с клуба от втора дивизия на южната ни съседка.

profittips-the best football tips

Изглежда, че ЦСКА 1948 ще продаде един от най-добрите си защитници Елитон. Очаква се трансферът на снажния бранител да бъде осъществен до няколко дни. „Червените“ от Бистрица ще продадат Елитон на отбор от Турция.

profittips-the best football tips

Това е именно воденият от Стоилов Гьозтепе, който под ръководството му набира скорост в първенството и се цели в промоция в Суперлигата, твърди „Гонг“.

profittips-the best football tips

В клуба е пристигнала официална оферта за бранителя, която е приета от ръководството на ЦСКА 1948.Остава само да се изчистят дребни детайли по трансфера. Елитон има договор с българския клуб до лятото на 2024 година.

Елитон бе един от най-силно представящите се футболисти в тима на Николай Панайотов, Той изигра всички мачове от есенния дял, в които има отбелязани два гола и дори една асистенция на сметката си.

Столичани продължават с изходящите трансфери през зимната пауза. Те вече продадоха национала Георги Русев в швейцарския Сион и преотсъпиха Симеон Петров на полския Шльонск Вроцлав.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker