Левски (София)Първа лигаФутбол

Даниел Боримиров: Ще гоним първото място, Кръстев отказа да остане

Днес изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров официално представи новият треньор на тима. Това стана на специална пресконфренция, на която той разкри пред журналисти целите на тима за следващия сезон и хвърли светлина върху ситуацията с Филип Кръстев, който е заявил, че не иска да остане в отбора.

profittips-the best football tips

„Благодаря на Ники, че се съгласи да поеме диригентската палка в един такъв труден момент. Oт мое име и от името на клуба заявявам, че ще има нашата подкрепа. Ще му съдействаме Левски да върви нагоре и да печели всеки един мач.

profittips-the best football tips

Не е тайна, че Левски ще се бори тази година за първото място. Както ни приляга, ще преследваме и титлата. Целите са ни високи и ще ги преследваме“, сподели директорът на „сините“.

profittips-the best football tips

„Аз лично съм водил разговори с Филип Кръстев и той отказа да остане в Левски“, включи се Боримиров при въпрос за бившия полузащитник на Левски.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker