ФутболЦСКА-София

Данило Асприля: Щастлив съм, че се завърнах в тази страхотна държава!

Данило Асприля даде интервю пред „Домът на футбола“. В него той сподели, че е щастлив да е отново в България, а също така говори за мачовете с Локомотив Пловдив и Левски.

profittips-the best football tips

„Получих прякора си преди 8-9 години. След като напуснах България, отидох в Обединените Арабски Емирства и там започнах да изразявам радостта си, наподобявайки крокодил.

profittips-the best football tips

Щастлив съм, че се завърнах в тази страхотна държава, която усещам като своя дом. Още, когато напуснах, бях убеден, че ще се върна някога тук. От няколко години бях готов да го направя.

profittips-the best football tips

Опитвам се да помагам с опита си, но в ЦСКА има много опитни футболисти. Опитвам се да предавам именно знанията си на младите. Загубата от Локомотив (Пловдив) бе много тежка за нас. Но ние знаехме, че мачът с Левски ще е съвсем различен. Успяхме да обърнем нова страница.

Аз мисля, че ЦСКА трябва да печели всеки мач. Всички знаят какво означава дербито между двата тима за българския футбол. В тези години в този мач участват доста силни футболисти.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker