Локомотив (София)Първа лигаФутбол

Данило Дончич: Влязохме в мача с негативен резултат от съблекалнята, не сме водили никакви разговори с ръководството.

Данило Дончич, наставникът на Локомотив София, коментира тежкото поражение с 0:6 от Лудогорец в Разград. Сръбският треньор на „червено-черните“ заяви, че няма притеснения за бъдещето си в клуба.

profittips-the best football tips

„Въпреки че имахме много кадрови проблеми, дойдохме без 8 футболисти – трима наказани, един не може да играе по договор (Димитър Митков) и четирима контузени,които са основни, но това не е оправдание.

Днес нищо не ни вървеше. Това, което тренирахме през седмицата, днес стана наобратно. От първата минута, една елементарна грешка, която беше наказана веднага от отбор като Лудогорец. Влязохме в мача с негативен резултат от съблекалнята“.

profittips-the best football tips

В края на полувремето допуснахме нови грешки. Преди мача си казахме, че с по-малко грешки имаме повече шансове. Второто полувреме те продължиха да атакуват. Дузпа и за жалост нашият вратар се контузи. Надяваме се да не е нищо сериозно, Сашо е в болница. Всичко друго изобщо не е за коментар“, заяви Дончич.

profittips-the best football tips

„Индивидуална грешка, то се видя. Тя дойде от по-опитните футболисти, от които очакваме да вдигнат по-младите, а се случи обратното. Случва се във футбола. Това бе една лоша загуба, която се надявам да забравим по най-бързия начин. Добре че идва пауза, за да се върнат контузените и да говорим с играчите“, коментира той.

„Не, нямам никакви притеснения, не сме водили никакви разговори с ръководството. Продължаваме напред, тренираме, искаме да върнем контузените. Имаме тежка програма, играем срещу ЦСКА и Черно море и се надявам с една по-добра игра да вземем точки“, каза старши треньорът на Локомотив София Данило Дончич.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker