Локомотив (София)Футбол

Данило Дончич: Подготовка, в която само биеш, не е добре, но още по-зле е да нямаш победа

Старши треньорът на Локомотив София Данило Дончич говори след поражението на неговия тим с 1:2 в контролата със Спортист Своге.

profittips-the best football tips

„Подготовка, в която само биеш, не е добре. Още по-зле е, като паднеш или нямаш победа. Знаем за какво се готвим и какво тренираме. Готвим се за следващия петък, за Хебър. Имаме тежки тренировки, това е ясно, но това не е оправдание да не бием тук на нашия стадион. Всички отбори срещу нас имаха по-голяма амбиция. Срещу Локомотив София всеки е на 100 процента“, заяви той.

profittips-the best football tips

„Преди биехме с класа и индивидуални качества, но тези дни не успяхме да го демонстрираме. Едно време, когато играехме срещу отбори от Бундеслига, срещу ПСЖ, те не можеха нас да бият, защото ние играхме на 200%, а те на 50%.

Изобщо не обвинявам момчетата. Единствено е жалко, че не спечелихме, трябваше да бием един мач, но Своге беше по-агресивният отбор. На моменти през втората част ни се получи. Опитахме някои варианти, а някои футболисти получиха почивка, заради болест и леки контузии. Надявам се, че срещу Хебър ще сме на 100 процента“, добави наставникът на Локомотив София.

profittips-the best football tips

„Нормално е да сме изморени. По-добре сега, отколкото следващата седмица. Има достатъчно време, ще се освежим.

И двамата нови са играли вече при нас. Мики тренира с нас почти през цялата подготовка, а Селсо с тази фигура, не му трябва подготовка, той е готов. Не мога да кажа за нови попълнения. Може да потърсим нещо в атакуващ план, но разчитаме на тези играчи, с които разполагаме в момента“

„Вальо получи контузия. Това е футболът. Противникът бе по-агресивен, ние влязохме меко в мача и се получи контузия. Надявам се следващата седмица да тренира с отбора, но имаме момчета, които могат да го заместят“, коментира сърбинът.

„Франса беше болен, искаше да опита да играе, но не успя и излезе. Митков е с температура и затова не взе участие. Краси Станоев също не почна днес, защото е изморен, изигра много цели мачове. Надявам се всички да са на линия в понеделник.

Всеки един отбор трябва да има опция А, опция Б, даже и Ц. Изпробвахме двете формация – с четирима защитници и с трима. Ще преценим в първия мач с Хебър как ще излезнем. Това го правихме и в другите, контроли, не е нещо ново.

Искам да почнем шампионата с добра игра, да вземе точки и да избегнем зоната на изпадащите“,завърши Данило Дончич.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker