Локомотив (София)Първа лигаТОПФутбол

Данило Дончич: Тръгваме си с големи три точки, има хора, които мислят, че с връзките си с медиите ще сменят треньора

Наставникът на Локомотив София Данило Дончич бе доволен след победата с 2:1 срещу Етър. Той призна, че спечелените три точки са много големи за неговия отбор. Старши треньорът на „червено-черните“ сподели, че има доверието на ръководството на клуба след последните спекулации относно неговото бъдеще.

profittips-the best football tips

„Един равностоен мач, в който и двата отбора се нуждаеха от точките. Искам да поздравя моите момчета за изключителната борба през всички 90 минути. Играхме много здраво и умно. Тактически надиграхме отбора на Етър“, заяви Дончич.

profittips-the best football tips

„Знаехме, че те се нуждаят от точки и ще тръгнат напред. Те през първото полувреме имаха две много чисти положения. Хубавото е, че нашият вратар Сашо Любенов ги спаси. Второто полувреме със смените, които ги направихме не позволихме почти нито едно голово положения пред нашата врата.

profittips-the best football tips

Играхме много умно, чакахме ги и ги дебнахме на контраатака. Всички сме щастливи, че от Велико Търново ще си тръгнем с трите големи точки“, изрази задоволство треньорът на Локомотив София.

„Всяка точка е важна в този момент от първенството. Има напрежение и това се вижда на терена.“

„Не ни се получават нещата. Губим точки в къщи. Срещу Славия трябва да изиграем един добър мач у дома и да спечелим точки. Славия при Загорчич играе друг футбол. Надявам се да променим нещата и вкъщи да играем по-офанзивно, по-креативно и да вкарваме голове. Най-важното е да не получаваме елементарни голове“, допълни сръбският предводител на столичните „железничари“.

„За мен е най-важното, че имам доверието на ръководството. С футболистите имаме страхотно уважение“, разкри Дончич.

“Това е дълга история. Идва от хората, които не желаят доброто на нашия отбор. Имам доверието на ръководството. Има хора, които мислят, че с връзките си с медиите ще сменят треньора. Това са само слухове, които не искам да коментирам“, коментира той.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker