Левски (София)Футбол

Датчани искат основен футболист на Левски

Датски клубове се интересуват от полузащитника на Левски Андриан Краев, като преговорите за евентуален трансфер на 24-годишния футболист се очакват да започнат скоро. Медията tipsbladet.dk отбелязва: „Божидар Краев не успя да пробие в Мидтиланд – сега може би е време за по-малкия му брат да опита късмета си в Дания“.

profittips-the best football tips

Не се споменават конкретни отбори, които са проявили интерес към българския национал. През зимата Брьондби направи официална оферта от 2 милиона евро за централния защитник Хосе Кордоба, но Левски отказа да го продаде. Не е изключено този клуб също да покаже интерес към Краев, както и бившият отбор на брат му Божидар – Мидтиланд, или грандът Копенхаген. През миналия сезон шампион на Дания стана Нордселанд.

profittips-the best football tips

По информация на „Тема Спорт“ през седмицата, ръководството на Левски предложи нов договор на Андриан Краев. Това е част от политиката на сините да задържат своите най-перспективни футболисти за дълъг период от време. Халфът има още една година в своя контракт, а интерес към него има и от полския отбор Видзев.

profittips-the best football tips

През този сезон Краев изигра 30 мача в първенството за Левски, в които вкара 2 гола. Освен това той игра в 2 срещи за купата, в Суперкупата и в трите евротурнира. Той пристигна в „Герена“ през есента на 2020 година и бе изпробван като атакуващ полузащитник и централен нападател, преди да намери своето място в състава под ръководството на Станимир Стоилов.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker