Локомотив (София)Първа лига

Двама нови в Локо София

Локомотив София очаква двама нови играчи на проби в отбора, които ще вземат участие в приятелската среща в сряда срещу Беласица. В контролата с тима от Петрич ще се даде отново шанс на игралия днес защитник Лоренцо Соарес срещу Марек (Дупница).

profittips-the best football tips

Наставникът на „железничарите“ Стойчо Стоев бе видимо недоволен от загубата в днешната (б.р вчера) проверка срещу Марек, но той погледна оптимистично на нещата като заяви, че грешките са съвсем нормални от този период на подготовката.

profittips-the best football tips

Един от основните футболисти в отбора почти сигурно ще бъде продаден.
Става въпрос за Антонио Вутов към него има две оферти. Едната е от ЦСКА 1948, а втората е от чуждестранен отбор. Ръководството и Вутов ще преценят заедно кое предложение да изберат.

profittips-the best football tips

Стражът на „червено-черните“ Бубакар Гайе ще се присъедини към отбора в понеделник.Гамбийският национал получи по-дълга почивка, заради ангажименти с националния отбор.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker