Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Двама основни футболисти на ЦСКА отпаднаха за мача в Разград

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев няма да може да разчита на нападателя Фернандо Каранга и на централния защитник Юрген Матай за гостуването на Лудогорец на 11 май (събота) от 19:30 часа от втория кръг в първата шестица на Първа лига.

profittips-the best football tips

Фернандо Каранга e с контузия.33-годишният бразилец не тренира в последните дни заради оплаквания от болки в прасеца.

Нападателят, който се завърна на „Българска армия“ през януари и реализира 4 гола в 10 мача през пролетта, за последно игра при победата над Левски с 3:1 за първенство на 27 април, след което пропусна полуфиналната среща-реванш от турнира за купата на България срещу Ботев Пловдив, загубена с 0:2 на 1 май.

profittips-the best football tips

В негово отсъствие Стамен Белчев по всяка вероятност ще заложи на Тобиас Хайнц за върха на атаката при визитата в Разград, тъй като в отбора няма друг типичен централен нападател.

31-годишният Юрген Матай, чийто договор изтича в края на сезона, също ще отпадне от групата за следващия мач на „червените“. В последните мачове нидерландецът игра на инжекции заради болки в коляното, но ситуацията с контузията му не се подобрява и от треньорския щаб няма да рискуват с включването му в игра.   

profittips-the best football tips

Така Белчев ще избира между Енес Махмутович, Брайън Кордоба и Християн Петров за двойката центъра на отбраната на тима за двубоя срещу Лудогорец.

БТА

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker