Първа лигаСлавияФутбол

Двама се завръщат за Славия преди гостуването на Крумовград

Отборът на Славия продължава с подготовката си за последния мач от редовния сезон на Първа лига. „Белите“ гостуват на новака Крумовград в петък вечер. Двубоят ще се играе на базата в Коматево и е с начало 20:00 часа.

profittips-the best football tips

Добрата новина за столичани е завръщането на Тони Тасев, който е голмайстор на отбора с 8 отбелязани гола. Друг футболист, на който Златомир Загорчич ще може да разчита след три дни е Емил Стоев. Двамата пропуснаха последните мачове на тима.

profittips-the best football tips

Четирима футболисти на Славия остават извън сметките за сблъсъка край Пловдив. Младежките национали Кристиян Стоянов, Велко Йеленкович, както и Денислав Александров и Куентин Зеедорф продължават да лекуват контузии. Нидерландецът напусна принудително терена при последния мач на „белите“.

profittips-the best football tips

Един от голмайсторите при победата над Хебър Мартин Сораков е бил с вирусно заболяване, но от утре ще започне тренировки наравно с отбора, съобщават от клуба.

При победа в петък, Славия ще намери място във втората четворка и ще избегне мачовете за оцеляване в дъното на подреждането.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker