Първа лигаСлавияФутбол

Два отбора от Първа лига влизат в битка за национал

Два отбора от Първа лига искат да засилят конкуренцията в халфовата си линия. Славия и Ботев Пловдив следят случващото се с полузащитника на Лудогорец – Доминик Янков. И „белите“, и „жълто-черните“ искат да вземат футболиста под наем до края на годината.

profittips-the best football tips

23-годишният Янков не играе много през настоящата кампания. Той записа 9 мача в първенството, в които вкара 2 гола – срещу Крумовград и Етър.

profittips-the best football tips

След това талантът, роден в Канада, се контузи и пропусна много срещи. Янков има и 10 двубоя в Европа, където вкара веднъж – на Олимпия Любляна.

profittips-the best football tips

Ясно е, че ако се стигне до трансфер в някой от двата тима, Доминик Янков ще играе редовно и ще може да си върне формата. Въпросът е дали Лудогорец ще се съгласи да се раздели с един от най-талантливите български футболисти, макар и само под наем.

„Мач Телеграф“

Снимка: Startphoto.bg

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker