Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Две добре познати фигури се навъртат около ЦСКА

Две добре познати фигури и тясно свързани с ЦСКА през годините, гравитират около клуба в последните седмици, пише „Тема Спорт“. Става въпрос за една от най-големите легенди на ЦСКА – Стойчо Младенов, както и бившият шеф на „Армията“ Стойне Манолов.

profittips-the best football tips

Бизнесменът дори бе свързван с място в нов Управителен съвет на армейците в последните седмици. Той отрече тези информации, но припомняме, че в интервю за „Тема Спорт“ в началото на този месец заяви: „С каквото мога бих помогнал, ако ме поканят например в Управителен съвет. Както вярвам и всички, които обичат ЦСКА“. В момента Манолов опитва да помага със съвети, като има контакт с ръководни фактори в Борисовата градина и взима отношение по треньорския въпрос. Същото се отнася и за Стойчо Младенов.

profittips-the best football tips

Младенов продължава да стои близо до футбола, макар че е без работа от началото на годината, когато напусна поста оперативен директор в ЦСКА 1948. Той има 5 престоя начело на ЦСКА, последният от които беше в периода юли 2021 – април 2022 г., когато класира тима за груповата фаза на Лигата на конференциите. Той си тръгна от Борисовата градина след скандал с Гриша Ганчев, а през август 2022-ра започна работа като директор в ЦСКА 1948 и обяви край на треньорската си кариера. Действието му беше прието за предателство от много червени фенове, като дори звездата му на алеята на славата пред „Армията“ беше засипана с жълти стотинки.

profittips-the best football tips

Младенов продължи да критикува Гриша Ганчев и след това и съответно да стои встрани от ЦСКА. След смяната на собствеността в края на миналия месец обаче това се е променило и той също има някакво влияне върху процесите в клуба. Не е изключено Стойне Манолов и Стойчо Младенов да получат постове в ЦСКА на следващ етап.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker