Първа лигаТОПФутбол

Дерменджиев след разгрома: Бяхме нервни заради ЦСКА и Локомотив Пловдив

Треньорът на Лудогорец Геориг Дерменджиев направи любопитен коментар след историческия разгром над тима на Левски. Той заяви, че играчите му са били нервни заради резултата на двубоя между ЦСКА и Локомотив Пловдив, който завърши непосредствено преди срещата между Лудогорец и Левски.

profittips-the best football tips

„За мен стана едно дерби. През първото полувреме бяхме доста изнервени и имаше периоди, в които не можехме да контролираме играта. Доволен съм от играта като цяло, защото тази нервност дойде от мача между ЦСКА и Локомотив Пловдив и трябваше на всяка цена да победим днес. В крайна сметка много добър резултат за нас. Продължаваме с точките, които са ни необходими.

profittips-the best football tips

На полувремето отбелязах точно това, че сме нерви и трябва да бъдем по- спокойни и да контролираме играта. Вкарахме бърз гол след почивката, който успокои отбора. Постоянно тренираме стандартни ситуации. Знаехме и Левски как играят при тези статични положения и направихме всичко възможно да ги неутрализираме.

profittips-the best football tips

За нас е много важно да имаме играчи, които бележат голове. Това означава, че отборът играе комбинативен футбол. Нямам  информация за тежестта на контузията на Фон Витри, най-вероятно утре ще се разбере. Ще видим кой ще го замести в другия мач. Мачове като този с Пирин са сложи заради самата мотивация. Имам информация за Пирин и мисля, че мачът там ще ни бъде много труден, ако не им обърнем внимание.”

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker