НационалиФутбол

Десподов: Самочувствието ни отдавна е смачкано, казах на момчетата, че мачът няма да е лесен

Капитанът на българския национален отбор Кирил Десподов коментира победата на „лъвовете“ срещу Танзания с 1:0 в мач от приятелския турнир FIFA Series. Той отбеляза единственото попадение в двубоя след чудесно изпълнение на пряк свободен удар.

profittips-the best football tips

„Определено тази победа дойде по-трудно от очакваното. Старахме се всички на терена. Не успяхме да създадем повече ситуации за гол през първото полувреме, но второто започнахме по-добре.

profittips-the best football tips

Аз казах на момчетата, че мачът няма да е лесен. Успях да си поговоря с моя съотборник в ПАОК – Али Самата, който ми каза, че те са добър отбор и могат да играят футбол“, заяви лидерът на националния отбор.

profittips-the best football tips

„Постарахме се целия отбор и мисля, че постигнахме добра победа. Самочувствието отдавна ни е смачкано, с победи и добри резултати ще си го върнем. С момчетата се познаваме заедно, работим всеки ден на лагерите да се стиковаме. Нещата ще стават само по-добре“, коментира Кирил Десподов.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker