НационалиТОПФутбол

Десподов: Футбол със страх не се играе

Капитанът на националния отбор Кирил Десподов говори пред медиите заедно с старши треньора Младен Кръстаич преди утрешния мач срещу Сърбия.

profittips-the best football tips

Десподов говори и за снимката на съблекалнята в Литва.

„Напълно съм съгласен със старши треньора, утре ни очаква най-добрият отбор в групата с изключителни футболисти и индивидуалности. Най-важното е ние как ще играем и какво ще направим. Трябва да се фокусираме върху това нещо.

profittips-the best football tips

Няма да се обяснявам много, но искам да кажа и да защита нашите домакини и масажисти. Ние досега никога не сме оставяли съблекалнята по този начин. Имаше една маса по средата в съблекалнята и бяхме оставели всичко там.
Никога не можем да се отнесем така към храна, не сме такива хора. Някой може би е минал, дръпнал тази маса и всичко е паднало. Не знам кой е снимал, но няма как да се случи такова нещо. Ние сме хора и професионалисти“, обясни Десподов.

profittips-the best football tips

„Ние не сме фаворити утре, но може би това е по-добре и за нас. Срещу Литва изиграхме добър мач, резултатът не беше такъв, голът ни липсваше, но ако вложим същата енергия и ако играем така, мисля, че ще имаме успех утре.

profittips-the best football tips

Футбол със страх не се играе. Всички са на по 19-20 години, трябва да играят със самочувствие и да дадат най-доброто от себе си. Това са мачовете, в които да покажат дали са готови за големия футбол. Трябва да има и търпение, защото не всеки не се влияе хората какво пишат. Това е, което искам да кажа“, завърши той

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker