ФутболЦСКА-София

Джони Велинов: Всяка година целите пред ЦСКА са максимално високи

Легендарният вратар на ЦСКА-София Джони Велинов, коментира представянето на отбора през изминалия сезон. Той говори за наставникът на „червените“ Саша Илич и посочи кои футболисти са му направили силно впечатление.

profittips-the best football tips

„Всяка година целите пред ЦСКА са максимално високи. Можеш да загубиш титлата, както стана в последния кръг, но винаги трябва да се стремиш към върховете в класирането. Това е в ДНК-то на клуба, да мисли за златните медали от шампионата, купата и добро представяне в евротурнирите.

profittips-the best football tips

Да, червените сами са си виновни за изпуснатата титла, ЦСКА се бори сам срещу всички. През следващата година дано отборът се пребори за златните медали.

profittips-the best football tips

За мен Саша Илич е много добър треньор. Справи се добре. От тима бих отличил задължително Бусато. Кареасо е добър футболист. Ясно се вижда класата на Хайнц. Това са играчите, които се представиха на постоянно ниво“, заяви Велинов пред „Тема Спорт“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker