ФутболЦСКА-София

Димитър Евтимов подписва нов договор с ЦСКА

От ръководството на ЦСКА-София са предложили на вратаря Димитър Евтимов да удължи договорът си с клуба за още една година, съобщава “Тема Спорт”. Контракта на Евтимов изтича в края на месеца, но от „Българска армия“ са впечатлени от професионализма и отдадеността му към отбора и имат желание той да продължи да носи червената фланелка.

profittips-the best football tips

Почти сигурно е, че стража на „армейците“ ще приеме предложението и ще остане на „Армията“. При това положение Саша Илич и през следващата кампания ще разчита на двойката Густаво Бусато и Димитър Евтимов.

profittips-the best football tips

30 годишният шуменец ще започне четвърти пореден сезон на „Армията”. Той бе привлечен в ЦСКА през лятото на 2020-а след близо 10 годишен престой в Англия.

profittips-the best football tips

Евтимов е сред важните играчи в съблекалнята на червените, като думата му се чува. Той е много отдаден на червената идея и от малък е фен на отбора. Високият 190см. вратар е от школата на Чавдар Етрополе откъдето е трансфериран в Нотингам Форест през 2011-а година.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker