Футбол

Димитър Пенев: В България номер едно е Димитър Якимов

Легендата на българския футбол и ЦСКА Димитър Пенев пред румънското издание „Проспорт“, където говори по различни теми. Той посочи кой според него е номер едни в България.

„Човек от щаба на Румъния ни поиска 50 000 долара, за да не загубят от Испания. Но в крайна сметка паднахте с 1:2“, казва Пенев.

„Трудно е да кажа дали Пеле е номер едно за всички времена, годините са различни. Работа на специалисти и журналисти е да направят такава класация. Моето мнение е: в България – Димитър Якимов, в света – Пеле и Йохан Кройф“, заявява легендата.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁10 лв. Безплатен Залог + 300 лв. за Нов Клиент🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁30лв. БЕЗ РИСК За Всеки Мач на Левски🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁Безплатна Игра с Прогнози за 10 000лв.🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

„Личността на Христо Стоичков е сравнима с тази на Кройф. Те също работеха заедно. Имам много истории с Христо, повечето приятни. Ако ми се обади тези дни, ще му кажа, че съм говорил за него. И ще го помоля да спре да казва на румънците „мамалиги, go home“. Обещавам! Страхотен играч, кой не го харесва? Знаете, че феновете обичат такива като Христо, Пеле, Кройф“, шегува се той.
Не бих могъл да кажа кой беше по-голям измежду Стоичков и Хаджи, защото ще трябва да добавим към тази оценка и отделни подробности: с кого са играли, с какви момичета са ходили, колко фенове са имали. Предлагам да организираме среща с тях на границата и да ги попитаме какво мислят. Нека решат помежду си, очи в очи с мен! Хаджи и Стоичков са добри приятели, даже бяха като братя. И двамата са страхотни футболисти с големи души. Ходил съм с тях на партита в Испания. Емил Костадинов и Трифон Иванов също идваха с нас“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

bet365

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker