Други отбориЛевски (София)Първа лигаТОПФутбол

Директор на Крумовград: Сумата от 100 000 евро е обидна и неприемлива за национал на България и голмайстор на първенството!

Спортният директор на Крумовград Костадин Ничев отрече появилата се информация, че клубът се е договорил с Левски за трансфера на голмайстора в Първа лига Алксандър Колев. 

profittips-the best football tips

Той сподели, че никой от „Герена“ не се е свързвал с тях до този момент. Както е известно, доскорошният треньор на Крумовград Станислав Генчев застана начело на „сините“ и заяви желанието си да привлече нападателя

„Имаме интерес към Алекс Колев, но всичко е въпрос на разговори“, сподели Генчев на първата си пресконференция на стадион „Георги Аспарухов.

„За нас сумата от 100 000 евро е обидна и неприемлива за национал на България и голмайстор на първенството. За трансфер на Алекс Колев може да се говори, когато от Левски се свържат с нас“, заяви Костадин Ничев пред „Спортал“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker