Първа лигаТОПФутболЦСКА-София

Добра новина за феновете на ЦСКА! Ето как ще може да следят строежа на „Армията“

Съвсем скоро на стадион „Българска армия“ ще бъдат монтирани камери за излъчване на живо, информира „Тема Спорт“. Желанието на феновете бе именно това. По този начин те ще могат да следят постоянно процеса по изграждането на „Армията“.

profittips-the best football tips

Ботев Пловдив вече въведе тази практика, като „канарчетата“ предаваха в YouTube дейностите по строежа на новия стадион „Христо Ботев“.

profittips-the best football tips

Следващия четвъртък (18.04) от клуба ще отворят вратите на стадиона за медиите, за да отразят те как върви процесът по демонтиране на съоръжението.

profittips-the best football tips

Тогава ще бъде съборена и част от сектор “А”. Преди дни кадри показаха, че сектор “Б” вече е в историята, а най-успешният български футболист Христо Стоичков си взе чим от терена за спомен. Разрушава се и атлетическата писта. Такава по новия проект няма да има.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker