Левски (София)ТОПФутбол

Добри новини за Левски, нов нападател идва до дни

След няколко неуспешни опити с привличането на нови футболисти през настоящия трансферен прозорец, Левски най-накрая ще финализира първата си сделка до дни.

profittips-the best football tips

На „Герена“ идва флангови нападател, който ще трябва да замести Роналдо, който пое към Русия и вече е играч за Ростов. Заместникът на дясното крило също ще бъде от Бразилия. Той вече е постигнал договорка с ръководството на Левски.

profittips-the best football tips

Според информация на „Тема Спорт“, в събота или неделя въпросният футболист трябва да пристигне на „Георги Аспарухов“ и да потегли с отбора за Турция, където ще премине основната част от подготовката на сините. Той ще е по-опитен от 23-годишния си сънародник Роналдо, а освен това играе с ляв крак. Въпреки това ще бъде ползван вдясно на нападението.

profittips-the best football tips

Първото занимание на отбора е насрочено за утре, 12 януари. То ще стартира в 15:00 часа. 60 минути по-рано пък старши треньорът Николай Костов ще даде брифинг. На него се очаква той да направи равносметка на есенния дял на кампанията, който определено не бе добър и тимът зимува на шесто място в класирането. Освен това ще осветли и как върви селекцията и какви са целите, поставени му от шефовете за пролетния полусезон.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker