Левски (София)ТОПФутбол

Добри новини за Левски! Основен футболист се завръща на терена

Контузеният футболист на Левски Джавад ел Джемили е възстановен. Офанзивният играч не можа да вземе участие срещу Ботев (Пд).

profittips-the best football tips

Травмата която го измъчваше през последните дни не е била сериозна, но за да не се стигне до усложнения, Костов е решил да не го пуска в игра.

profittips-the best football tips

Вчера „сининте“ подновиха тренировки след двата дни почивка, а допълнителна такава, освен Джавад ел Джемили, получи и Николай Михайлов. Наставникът на Левски изведе малка група футболисти, тъй като от тима липсват и повиканите в различните национални гарнитури – Кристиан Димитров и Андриан Краев (България), Пламен Андреев, Асен Митков и Марин Петков (България U-21) и Хосе Кордоба (Панама).

profittips-the best football tips

Уелтън и Билал Бари продължават възстановяването си. Бразилецът вече махна защитния ботуш на левия си глезен и започна бегови упражнения, като ще бъде готов за двубоя с Локомотив София. Нападателят пък ще е на линия за старта на зимната подготовка.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker