Локомотив (София)Първа лигаФутбол

Дончич: Имаме голяма група от качествени футболисти, ако вземем нови – трябва да са два пъти по-добри

Треньорът на Локомотив София Данило Дончич даде изявление пред медиите, след като столичните „железничари“ стартираха зимната си подготовка с първа тренировка. Специалистът говори за целите на отбора и селекцията. Според него, ако бъдат привлечени нови футболисти, те трябва да са двойно по-добри от наличните.

profittips-the best football tips

„Както винаги желаем здраве, да нямаме контузии, да имаме успехи на мачовете и да подобрим играта и резултатите. Не ме притеснява, че нямаме нови попълнения. Имаме голяма група от качествени футболисти. Това го показахме през есента с няколко силни мача. Имахме лоши резултати също, но се нуждаем от една добра подготовка и да продължим добрата атмосфера между футболисти, треньори и ръководство. Само можем да подобрим играта и резултатите“, заяви Дончич.

profittips-the best football tips

„Ако идват футболисти, трябва да са два пъти по-добри от тези, които имаме. Нашите момчета, които са в момента в групата, показаха, че могат. За позиции ще се види по време на подготовката. Не търсим на определени позиции“, продължи той.

profittips-the best football tips

„Имаме вече определени шест контролни мача. Тук ще се проведе тренировката на нашите стадиони. Надяваме се на хубаво време и да се подготвим със здрава подготовка. Не трябва да имаме спадове в резултатите. Някои мачове играхме много слабо и паднахме. В други мачове с много по-силни отбори показахме, че можем да играем наравно с тях“.

„Играхме срещу Левски добър мач. Малко отбори обръщат Левски. С Лудогорец първото полувреме у дома, водихме с 1:0 и така нататък. Имахме добри мачове и имахме такива, в които не играхме добре, но бихме. Както каза президентът това се дължи и на недобра подготовка. Лятото малко футболисти бяха взети. Сега не е това случаят“.

„Винаги съм позитивен, така че моята лична цел е да влезем в средата на таблицата и да сме във втората група“, каза още треньорът на Локомотив София.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker