бетано казино

НационалиФутбол

Драмата продължава! Търговският регистър отново отряза БФС

Търговският регистър отказа да впише поканата за Конгрес на 15-ти март. Преди два дни от ТР дадоха списък с корекции, които да направи подателят на поканата, но очевидно нужното не е изпълнено.

Сред критиките към родния съюз попада липсата на подписи от страна на някои от присъстващите на събранието на 6-ти декември, както и водещия заседанието. В присъствения лист отново липсват подписите на хора, които се твърди, че са присъствали. Също така не е посочен дневен ред, взети решения, а липсват и подписите на протоколчика и ръководещия заседанието.

ТОП Бонуси За Месеца

🎁10 лв. Безплатен Залог + 300 лв. за Нов Клиент🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁30лв. БЕЗ РИСК За Всеки Мач на Левски🎁

Вземи бонус

Бонус Комбо - 30лв. залог БЕЗ РИСК - Ранно Изплащане и още много други са активни в Palms Bet. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁Безплатна Игра с Прогнози за 10 000лв.🎁

Вземи бонус

При регистрация в WINBET ползвай Партньорски код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

🎁150 Безплатни Завъртания + до 1500 лв🎁

Вземи бонус

При регистрация в Бетано ползвай Промо код BGBONUS и не изпускай бонусите за нов клиент. +18 Отговорна игра. Важат правила и условия.

От съюза имат право на три опита да впишат поканата до 13-ти февруари, единия от които вече мина. Настоящото решение може да се обжалва в 7-дневен срок, но шансовете за успех са минимални.

Ако не успее да впише поканата, БФС няма да може да проведе Конгрес на 15-ти март, както беше предвидено.

Снимка: Интернет

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

bet365

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker