ТОПФутбол

ЕВРО 24 & ProfitTips = Най-добрата комбинация за футболния фен

Европейското първенство по футбол в Германия прикова погледите на милиони фенове на най-великата игра, като двубоите започват да навлизат в разгара на груповата фаза. Станахме свидетели на изключително интересни двубои, много красиви голове и не малко изненади. Някои от големите фаворити изпитаха сериозни затруднения, докато други показаха отлична форма. За да бъдеш в крак с любимия си голям европейски форум, ние имаме отлично предложение за теб, което ще удовлетвори очакванията ти. Бъди подготвен за всеки един двубой, като свалиш на телефона си революционното приложение създадено специално за футболни фенове – ProfitTips.

С ProfitTips ти получаваш: ✅ ТОП Безплатни Футболни Прогнози Всеки ден ✅ EXTRA мач – двубой с минимален коеф. над 1.65 ✅ Combo – фиш с минимален коеф. от 3.00 ✅ Poll – сравняваш бързо и лесно твоите прогнози с тези на хиляди футболни фенове от цял свят ✅ Статистика и резултати преди, по време и след края на двубоите ✅ Специални Бонуси в различни бетинг сайтове

Приложението на ProfitTips е напълно безплатно и оперира в над 35 държави в цял свят, като в Англия, Италия, Португалия, Унгария е сред най-сваляните футболни приложения. Можеш да свалиш ProfitTips на своя телефон директно от Google Play & App Store или през бутона по-горе.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker