Спорт +ТОПФутбол

Екипът на Бербатов алармира: Подготвя се отлагане на Конгреса!

Екипът на кандидата за президент на Българския футболен съюз Димитър Бербатов излезе с позиция, че получава информация от няколко източника, че се подготвя отлагане на Конгреса. Той е насрочен за 15 март и по план има задача да избере нов ръководител на Централата.

profittips-the best football tips

TribunaSofia.bg публикува съобщението без редакторска намеса:

„Наглостта на Борислав Михайлов и приближените му няма граници.

Започнахме срещите си за дискусии с футболните клубове във връзка с конгреса на БФС на 15 март 2024 г. За съжаление, до нас достигна информация от няколко източника, че се подготвя отлагане на конгреса!

profittips-the best football tips

Разчитайки отново на изпитаните си методи от миналото, а именно натиск и заплахи, Михайлов възнамерява да изнуди максимален брой клубове да поискат с подписка отлагането на конгреса.

Разбира се, целта е една – да не бъде избрано ново ръководство на БФС, да мине време и вероятно отново да оттегли оставката си и да се опита да се завърне начело на футболния съюз.

profittips-the best football tips

Призоваваме футболните клубове да не се поддават на планирания натиск и да не подписват нищо. Има конгрес, свикан от Изпълнителния комитет и вписан в Търговския регистър във връзка с подадената от Михайлов оставка. Този конгрес трябва да избере ново ръководство на БФС.

Този конгрес ще сложи окончателен край на това ръководство на БФС, довело футбола ни до унизително състояние – безпрецедентно в историята.

Този конгрес ще избере ново ръководство и ще бъде поставено така желаното от цялата общественост ново начало.

Този конгрес трябва да бъде проведен и това зависи от клубовете.

Бъдете смели, бъдете част от това ново начало и не позволявайте на Михайлов и кликата му да ви употребят за пореден път за собствени нужди.

Не се поддавайте на натиск и не подписвайте нищо – не бива да бъде правена никаква подписка, за каквато ви натискат.

Михайлов се подигра с волята на клубовете, които на два пъти събраха подписи за свикването на извънреден изборен конгрес, като игнорира безпардонно това тяхно желание. Сега се опитва да принуди клубовете да правят подписка с безумни аргументи и те самите да спрат хода на промяната, която желаят.

Заради спирането на тази промяна Михайлов изключи почти една трета от членовете на БФС, за да остане на власт, за да продължава да безчинства и влачи футбола ни към нови и нови дълбини.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker