ТОПФутбол

Екипът на Димитър Бербатов ще обикаля отново България

Кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов и неговият екип стартират нова обиколка на България за публични срещи с футболните клубове във всички краища на страната. Както е известно, на 15 март е насрочен Конгрес, който трябва да избере нов ръководител на Централата.

profittips-the best football tips

TribunaSofia.bg публикува съобщението без редакторска намеса:

„Бербатов и екипът му не спират да показват уважението си към най-важните хора – хората, които изграждат българския футбол. Заедно с тях ще бъде обсъдено актуалното състояние и най-големите проблеми и предизвикателства за клубовете, както и предложенията за решения и ключови точки от стратегията за развитие на българския футбол.

profittips-the best football tips

Срещите с клубовете по региони стартират на 1 февруари. Както винаги, екипът залага на пълна прозрачност и ще бъдете информирани предварително за програмата по дни и градове.

profittips-the best football tips

На 1 февруари ще се проведе среща във Видин. На 2 февруари са предвидени срещи в два града – Монтана и Враца“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker