ТОПФутболЦСКА 1948

Ел Маестро: Бяхме добри в офанзивен план, но има още за подобряване

Наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро говори след категоричната победа на тима над Ботев Враца. Той призна, че тимът е показал някои добри неща в офанзивен план, но въпреки това той си е набелязал някои слабости, които трябва да бъдат подобрени.

profittips-the best football tips

„Не съм доволен от всичко. Много беше важно да спечелим първия мач. Доволни сме от резултата, щастливи сме за Тибо Вион. Показахме добри неща в офанзивен план, но има неща, които трябва да подобрим. Не бях изненадан от представянето на Вион, защото е много добър играч и имаше добра подготовка, но головете му бяха изненадващи.

profittips-the best football tips

Има неща за анализиране и подобряване. Мисля, че следващата седмица трябва да контролираме по-добре противниковите контраатаки, на пространствата зад нас, имаме и труден противник, надявам се да бъдем по-концентрирани и да се представим по-добре. Щастлив съм с отбора, който имам. Ще работя с този отбор и ще дам най-доброто за себе си.

profittips-the best football tips

Физически изглеждахме добре. Казах го и на лагера в Турция, ако спечелим първия мач, никой няма да говори за мачовете през януари. Направихме много добра подготовка. Разбира се, че сме готови за мача с Черно море и трябва да бъдем. Ще е голям мач, респект към противника, трябва да покажем нашата най-добра игра и трябва да победим.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker