ТОПФутболЦСКА-София

Ел Маестро готви рокада в състава на ЦСКА за мача в Бистрица

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро подготвя само една промяна в състава на „червените“ за утрешния мач с ЦСКА 1948 в Бистрица.

profittips-the best football tips

Тя ще бъде принудителна – капитанът Матей продължава да лекува мускулната контузия, получена през първата част на двубоя със заралии.

profittips-the best football tips

Сърбинът е доволен от останалите си футболисти и те отново ще получат доверието му за важния мач в Бистрица. На пейката пък във втора поредна среща ще остане норвежецът Тобиас Хайнц.

profittips-the best football tips

Той вече няколко месеца разочарова с представянето си, а в същото време заменилият го Станислав Шопов изигра най-силния си двубой с червената фланелка, като се отчете с два гола и асистенция.

Той ще започне зад гърба на двамата централни нападатели Фернандо Каранга и Джонатан Линдсет, изтеглен по-напред от обикновено.

profittips-the best football tips

Амос Юга е преминал специален инструктаж да бъде изключително внимателен, за да не получи жълт картон, който да му докара наказание за следващите два мача с Ботев Пловдив у дома и Локо София в „Надежда“.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker