ТОПФутболЦСКА-София

Ел Маестро: Много съм доволен, бяхме много мотивирани за този мач

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро остана доволен от резултата от представянето на неговия тим. „Червените“ се наложиха с 3:0 над Берое, като герой на мача се превърна Станислав Шопов отбелязвайки два гола и асистенция.

profittips-the best football tips

„Очевидно съм много доволен с резултата и представянето. Ако някой от нападателите беше вкарал, може би Каранга или Данило, щеше да е перфектният ден, но както вече казах, съм много доволен“, започна Ел Маестро.

profittips-the best football tips

„Те играха добре. Имаха добри ситуация да отбележат. Днес други играчи вкараха, ние сме отбор, играхме добре. Искаме го всеки път, просто не се случва всеки път. Малко сме под напрежение. Бяхме много мотивирани за този мач и разбира се, когато влезе първия удар, всичко си идва на мястото, по-лесно е, играчите добиват самочувствие и е по-лесно да се играе добре“.

profittips-the best football tips

„Вижте, заслужи шанса си днес. Важно е да кажем, че не започне днес, защото някой бе контузен или наказан. Всички играчи бяха на разположение. Избрах да играе. Това бе така заради показаното в предсезонната подготовка и какво показва в тренировките. Играч, който имаха качество и той използва по най-добрия начин своя шанс“, добави старши треньорът на ЦСКА.

„Продължихме напред за Купата, върнахме са към победите в шампионата. Ние сме ЦСКА и така трябва да продължаваме. Мач за мач. Ще се опитам да спечелим всичко“.

„Два трудни мача, но също така и красиви. Очаквам и в двата мача да има много добра атмосфера. Гледаме с нетърпение напред към, мисля че, 10-ти април е първият мач“, завърши Ел Маестро.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker