ТОПЦСКА-София

Ел Маестро: Не трябва да питате мен за трансфери, не е моя работа

Старши треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро сподели впечатленията си след първата контрола на неговия тим от зимната подготовка. „Червените“ победиха Литекс с 5:3 на базата в „Бояна“.

profittips-the best football tips

„Не искам да влизам чак толкова много в детайли. Днес мачът беше важен най-вече от кондиционна гледна точка. Беше много студено. Това, от което сме най-доволни, е представянето на нашите млади играчи. Смятам, че всички играчи са здрави.

profittips-the best football tips

По-голямата част от отбора утре ще има почивен ден, а в неделя пътуваме за Турция. Улаус Скаршем е футболист, който ще ни даде още опции. Вчера го видях да тренира за първи път, изглеждаше в добра форма“, коментира Ел Маестро.

profittips-the best football tips

„За първи път чувам за такова нещо. Не мисля, че информацията ви е добра“, каза Ел Маестро на въпрос за интерес към бранителя на Лудогорец Игор Пластун. 

„Футболистите, които се представят най-добре, ще играят. Имаше достатъчно хора от ръководството тук. Не трябва да питате треньора за трансфери, не е моя работа. Не е удачен въпрос, Все едно да ме питате искам ли още пари“, каза сърбинът. 

„Не е важно срещу кои отбори ще играем контроли. Искам да се изправяме срещу тимове, които са на нивото на най-добрите мачове в България. Искам проверките да бъдат възможно най-реалистични до това, което ни очаква през втория полусезон. Няма проблем с настъпилите промени по време за лагера в Турция.“

„Марселино Кареасо беше болен четири дни. Днес тренира за първи път. Майкъл Естрада също няма достатъчно тренировъчна практика и предпазливо го запазихме“, каза още треньорът на „червените“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker