ФутболЦСКА-София

Ел Маестро реши дали Каранга да играе в събота

Завърналият в ЦСКА Фернандо Каранга със сигурност ще пропусне и последната контрола на ЦСКА на турска земя срещу чешкия Бохемианс Прага в събота от 14:00 часа.

profittips-the best football tips

След като присъединяването на бразилеца към лагера на червените се забави с десетина дни заради документални проблеми в Бразилия, той най-накрая пристигна в Белек в нощта на неделя срещу понеделник.

profittips-the best football tips

Очаквано пропусна контролата с Тренчин във вторник, но няма да е готов за игра и за събота. Той все още провежда само бегови упражнения.

profittips-the best football tips

„Фернандо е 5 или 6 години по-възрастен спрямо предишния път, когато беше тук, а и не е играл от доста време. Въпреки това този човек все още е машина. Нека кажа, че се намира в по-добро състояние, отколкото очаквах, но ще се нуждае от малко време, преди да е готов да се включи в игра“, заяви треньорът Нестор Ел Маестро за нападателя след мача с Тренчин.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker