ФутболЦСКА-София

Ел Маестро сплотява колектива в елитно заведение

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро сплоти колектива с вечеря в един от елитните, намиращи се в квартал „Лозенец“.

profittips-the best football tips

На следващия ден пък наставникът е провел тренировка за повдигане на настроението, която е включвала забавна игра. Футболистите са били разделени на 3 отбора, а победител е бил този с капитан Джонатан Линдсет.

profittips-the best football tips

Както е известно, норвежецът има голямо израстване при Нестор. Сърбинът му даде повече свобода в предни позиции за разлика от Саша Илич, който го натоварваше с доста дефанзивни задачи.

profittips-the best football tips

Ел Маестро вече е наясно с 11-те, които ще започнат втория дял от първенството. Треньорът имаше дилема само за два поста. Колебаеше се дали да заложи на възстановения след дълго лечение на контузия Юрген Матей в центъра на защитата, но по всичко изглежда, че нидерландецът ще изведе ЦСКА с капитанската лента в неделя.

В атака пък титуляр ще бъде Фернандо Каранга. Въпреки че не е на сто процента подготвен физически, бразилецът ще започне от първата минута поради липсата на по-добра алтернатива. Двамата с Фаетон ще действат в предни позиции при тактическа постройка 4-4-2. Идеята е Каранга и Матей да влязат с игрова практика в двубоя срещу Черно море на „Тича“ през следващата седмица, който може да се окаже ключов за развръзката на първенството.

Мача с Ботев Враца пропускат наказаните Бусато и Кареасо, които ще бъдат заменени съответно от Евтимов и новото попълнение Скаршем.

„Тема Спорт“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker