ТОПФутболЦСКА-София

Ел Маестро удари по масата и реши: Каранга титуляр в неделя

Стана ясно, че Фернандо Каранга ще започне като титуляр за ЦСКА в неделя срещу Ботев (Враца), въпреки че не е в оптимална форма, пише „Мач Телеграф“.

profittips-the best football tips

Ел Маестро предпочита той да бъде партньор на Матиас Фаетон в атаката на тима пред Майкъл Естрада. Каранга започна едва преди около седмица тренировки с „червените“, след като се забави с включването си в подготовката заради документални проблеми.

profittips-the best football tips

Бразилецът игра в приятелската среща срещу отбора на Септември Сф. Каранга дори успя да вкара два гола, които обаче впоследствие бяха отменени заради фал в атака и засада. Въпреки това Нестор Ел Маестро каза, че Каранга все още не е в оптимална форма, но въпреки това явно е предпочетен пред Майкъл Естрада.

profittips-the best football tips

Междувременно от „Армията“ разкриха, че се очаква тримата норвежци в лицето на Джонатан Линдсет, Тобиас Хайнц и Улаус Скаршем да изграждат халфовата линия на тима срещу Ботев (Враца) или по-точно горната част на „ромба“.

profittips-the best football tips

Амос Юга ще бъде в най-долната му част, а това ще бъде и последен шанс за него да запази титулярното си място. Очаква се на тази позиция занапред да играе Марселино Кареасо, който е наказан за първия кръг на пролетта.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker