ТОПФутболЦСКА-София

Ел Маестро ще реши ЦСКА с кои отбори да играе контроли

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро ще има последната дума с кои тимове „червените“ да играят контроли по време на зимната си подготовка, информира „Тема Спорт“.

profittips-the best football tips

Nа 5 и 6 януари отбора се събира за задължителни медицински прегледи, а след това ще тренират една седмица на базата си в Панчарево.

profittips-the best football tips

На 14-и „армейците“ заминават за турския курорт Белек, където ще останат до 4 февруари. В южната ни съседка ЦСКА ще изиграе 4 или 5 контроли, като до момента е ясен съперникът само за една от тях – вторият във временното класиране на австрийския елит Щурм Грац.

profittips-the best football tips

Двубоят е насрочен за 25 януари. Нестор Ел Маестро води черно-белите през сезон 2019/20, след като в предишната кампания за първи път бе начело на червените. Тогава в състава бяха настоящият футболист на червените Емануел Шакич, както и Кирил Десподов.

На „Армията“ все още обсъждат противници за останалите си спаринги. Сред вариантите са тимове от Полша и Южна Корея. Проведени са предварителни разговори и с други клубове, а решаващата дума ще е на треньора Ел Маестро. Той прави внимателно проучване на евентуалните опоненти, след което ще даде на ръководството оценката си дали подобни мачове ще са полезни на отбора му.

Зимната подготовка през сезон 2018/19 се превърна в разковничето за уволнението на Нестор Ел Маестро в навечерието на пролетния дял. Тогава ЦСКА записа 2 победи, 1 равенство и 4 загуби и сърбинът бе освободен заради слаби резултати.

profittips-the best football tips

Той със сигурност не иска тази ситуация да се повтаря и сега, а освен това трябва да подготви състава си по максимално добър начин за преследването на титлата след завършването на незавидната трета позиция през есента.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker