Левски (София)Футбол

Емил Ангелов: Вярвам, че Левски има сили да победи Лудогорец и ЦСКА

Бившият нападател на Левски Емил Ангелов – Бабангида даде интервю пред „Мач Телеграф“. Той заяви, че вярва в победата на Левски в предстоящите два двубоя на тима, съответно срещу Лудогорец и ЦСКА.

profittips-the best football tips

“И двата тима се движат добре. Левски изигра доста много тежки мачове, които спечели. В един двубой като този може да се случи всичко. Тактическата дисциплина трябва да бъде спазвана. Който е по-добър и покаже по-добри индивидуални качества, ще победи. Нормално е аз да искам Левски да спечели. Ако се допусне поражение в Разград, не смятам, че това ще повлияе на предстоящата среща с ЦСКА. Двата мача са коренно различни, имат различен заряд.

profittips-the best football tips

В крайна сметка Левски трябва да премине през тези двубои, за да постигне целите си. Надявам се и вярвам, че момчетата имат сили да се поздравят с две победи. С тази велика публика Левски е по-силен”, заяви Ангелов, като сподели също, че това е точният момент за победа в Разград.

profittips-the best football tips

Левски е единственият отбор в България, който успя да им се противопостави и като гост и като домакин в последните години. Сега е моментът да се постигне един хубав успех в Разград. Една победа за Левски в този мач може да завърже интригата за титлата, а и ако „сините“ си вземат и другите двубои, могат да се борят за нея. На някои хора може да им звучи странно, само че разликите в класирането не са толкова големи. Има още много мачове и е възможно да се стигне до различни обрати. Аз съм оптимист и вярвам в момчетата.“

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker