ФутболЦСКА-София

Ерата „Гриша Ганчев“ приключва с рекорд

Гриша Ганчев вече обяви оттеглянето си от управлението на тима, а това подпечата и един своеобразен рекорд. Ганчев официално е собственикът, който е управлявал най-дълго време ЦСКА.

profittips-the best football tips

С неговите 8 години /близо девет, но така и не бяха достигнати/ той изпреварва досегашния лидер – Васил Божков /7 години/. Затова пък Божков има повече успехи начело на тима.

profittips-the best football tips

Към списъка на „дълголетниците“ се присъединява Илия Павлов с неговите пет години, както и Александър Томов и собствениците на „Титан“ с по четири години на шефската позиция. Най-кратко начело са били Любослав Пенев /между юли и декември 1999-та година/ и дуета Юлиан Инджов и Петър Манджуков /пролет – лято 2015-та година/, но Инджов запази мястото си и на по-късен етап.

profittips-the best football tips

Макар и Ганчев да не успя да стане шампион, той ще бъде запомнен с доста неща, сред които и започналата реконструкция на стадион „Българска армия“.

Хей, не изпускай нито една новина за любимия ти отбор! Научавай новините пръв с TribunaSofia.bg и то напълно БЕЗПЛАТНО! Отвори Фейсбук страницата ни, последвай двете стъпки и ще получаваш пръв новините ни веднага след публикуването им:

фейсбук страница TribunaSofia

Подобни

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Установихме, че използвате Adblocker или друг софтуер, който не зарежда цялата версия на сайта ни.

Please consider supporting us by disabling your ad blocker